Condescu: Nu îmi e teamă să-l schimb pe Neagoe

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, miercuri, că va merge până la schimbarea antrenorului Eugen Neagoe dacă echipa nu va avea rezultate.

11 afișări
Imaginea articolului Condescu: Nu îmi e teamă să-l schimb pe Neagoe

Condescu: Nu îmi e teamă să-l schimb pe Neagoe (Imagine: Mediafax Foto)

Condescu recunoaşte faptul că echipa sa a fost salvată în campionatul trecut de actualul antrenor dar acum responsabilitatea rezultatelor îi revine în exclusivitate tehnicianului. "Responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă acum la Pandurii este numai a lui Neagoe. Nu mi-e nici un fel de teamă să-l schimb pe Neagoe dar nu cred că e soluţia care duce la redresarea echipei. În primul an, cu Eugen Neagoe pe bancă, nu am avut nici un fel de problemă să evităm retrogradarea şi nu am avut emoţii. Problema retrogradării era atunci rezolvată după tur. Putem spune că anul trecut am avut două etape ale evoluţiei noastre, prima în care echipa nu a avut un mers nemaipomenit de bun şi returul după a doua descălecare a lui Neagoe la Târgu Jiu unde am avut un retur de excepţie. Atunci am spus că a fost meritul lui Neagoe pentru acel parcurs bun. Şi acum spun că e vina lui pentru aceste rezultate. Cum a avut meritele pentru salvarea de la retrogradare şi parcursul foarte bun din returul sezonului trecut la fel şi acum rezultatele şi le asumă, dar asta nu înseamnă că este singurul vinovat",a declarat Condescu.

Preşedintele grupării gorjene consideră că nimeni nu îi poate face echipa lui Eugen Neagoe, pe care îl consideră specialist: "Există doar trei jucători acum la Pandurii pe care Neagoe i-a găsit aici şi nu i-a adus el la Târgu Jiu, Vancea, Popete şi Bălăeţ. Toţi ceilalţi jucători sunt aduşi de Neagoe. Când ai 27 de jucători în lot şi care, după spusele antrenorului, sunt de valori apropiate, e normal ca unii să fie rezerve. Mai ales când situaţia este grea şi echipa nu merge în direcţia dorită de antrenor, conducere şi suporteri, cei care sunt rezerve cred că ar putea mai mult. Problema este dacă ar avea mai multă voinţă şi dacă există acest curaj pentru a-i folosi mai mult pe cei care vor mai mult decât ceilalţi. De aceea are jucători în lot să-i folosească atunci când consideră că unii dintre ei nu joacă bine. Nimeni nu poate să-i facă echipa lui Eugen Neagoe, el este cel care simte cel mai bine cine poate să joace, el este specialistul. Se poate înşela şi el de multe ori".

Marin Condescu a precizat că a investit 2.050.000 de euro în transferuri de jucători şi că în ultimele două luni a achitat jucătorilor 750.000 de euro. "Am făcut transferuri de 2.050.000 euro în acest sezon şi s-au ridicat de la clubul Pandurii în ultimele două luni de zile 750.000 euro drepturi băneşti de către jucători. Marea problemă cu care ne zbatem acum este să plătim datoriile mari la stat pe care le avem. Nu există din punct de vedere financiar şi din punct de vedere al condiţiilor nici un fel de problemă la Pandurii. De aceea trebuie ca în următoarele patru partide să ne aducă nouă puncte", a mai spus Condescu.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici