Condescu: Nu le dau celor de la Dinamo nici bani, nici jucători

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat, miercuri, că nu va da nici bani, nici jucători grupării Dinamo, chiar dacă oficialii bucureşteni s-au arătat dispuşi să ia jucători de la Târgu Jiu în schimbul datoriei clubului gorjean.

15 afișări
Imaginea articolului Condescu: Nu le dau celor de la Dinamo nici bani, nici jucători

Condescu: Nu le dau celor de la Dinamo nici bani, nici jucători (Imagine: Puiu Florinel Gureanu/Mediafax Foto)

"Nu le dau nimic celor de la Dinamo! Nici dacă nu aş avea niciun ban nu le-aş da vreun jucător. Cred că totul nu este decât un spectacol de televiziune. O să ne judecăm în civil şi o să vedem atunci cine are dreptate, iar la Comisii nu au cum să nu recunoască decizia unui tribunal. Dinamo nu o să vadă nici un ban de la Pandurii", a spus Condescu.

Oficialul gorjean a adăugat că gruparea Pandurii are un jucător la Dinamo, pe Vranjkovici: "Dacă murim de foame şi nu dăm jucători la Dinamo. Oricum avem un jucător la Dinamo, la care avem 25 la sută, pe Vranjkovici. Dacă Vranjkovici este evaluat la 2 milioane de euro, avem 500.000 euro, iar cu încă un million pe care l-am da am fi acţionari majoritari la Dinamo".

Pe de altă parte, Marin Condescu a precizat că, în opinia sa, campionatul în sezonul viitor va fi câştigat tot de o echipă din provincie.

"Campionatul îl ia oricine din provincie anul acesta, dar nu din Bucureşti. Şi Universitatea Craiova are şanse, mai ales dacă se va împlini dorinţa mea, să bată în prima etapă pe Dinamo", a spus Condescu.

Gruparea Pandurii se află în conflict cu Dinamo, din cauza transferului jucătorului Ilie Iordache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici