Conducere nouă la Rapid: Dragoş Frăţilă - administrator special, Claudiu Popa - director general

FC Rapid are începând de marţi o nouă conducere, Dragoş Frăţilă este administrator special, în timp ce Claudiu Popa ocupă funcţia de director general, a declarat, pentru MEDIAFAX, administratorul judiciar Cristina Andronache.

1119 afișări
Imaginea articolului Conducere nouă la Rapid: Dragoş Frăţilă - administrator special, Claudiu Popa - director general

Conducere nouă la Rapid: Dragoş Frăţilă - administrator special, Claudiu Popa - director general (Imagine: Toni Salabasev/Mediafax Foto)

"Începând de astăzi, clubul are o nouă echipă managerială. Dragoş Frăţilă este administrator special, iar Claudiu Popa va ocupa funcţia de director general. Este un nou început pentru Rapid, fiecare dintre noi vom pune umărul pentru a ajuta acest club", a afirmat, pentru MEDIAFAX, Cristina Andronache.

Dragoş Frăţilă are studii de marketing şi a fost angajat în ultima perioadă în cadrul departamentului de recuperări creanţe al Marfin Bank.

Claudiu Popa a ocupat funcţia de preşedinte al departamentului competiţii al Ligii Profesioniste de Fotbal până la câştigarea alegerilor pentru preşedinţia LPF de către Gino Iorgulescu. În trecut, el a mai activat ca observator LPF şi preşedinte al Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor.

Nicolae Manea va ocupa în continuare funcţia de preşedinte al clubului Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici