Conducerea clubului Oţelul: Echipa nu se va muta la Voluntari

Directorul executiv al grupării Oţelul Galaţi, Remus Pascu, a declarat, joi, că echipa pregătită de Petre Grigoraş nu se va muta în oraşul Voluntari.

148 afișări
Imaginea articolului Conducerea clubului Oţelul: Echipa nu se va muta la Voluntari

Conducerea clubului Oţelul: Echipa nu se va muta la Voluntari (Imagine: Laurentiu Mich / Mediafaxfoto)

"Sunt mandatat să comunic faptul că echipa nu se va muta la Voluntari, acest lucru nu este adevărat. Echipa Oţelul va rămâne la Galaţi, nu va fi mutată nicăieri. Este echipa Galaţiului şi nu are sens să ne gândim că echipa va fi mutată", a spus Pascu.

Oficialul grupării gălăţene a mai spus că nu se pune problema ca antrenorul Petre Grigoraş să plece de la echipă, ba mai mult, se doreşte prelungirea contractului dintre cele două părţi. "Intenţionăm să-i propunem lui Grigoraş, atunci când va reveni alături de noi, un contract, dacă ar fi posibil pe viaţă, dar oricum un contract pe o perioadă foarte îndelungată".

Despre starea de sănătate a lui Grigoraş, cel care a suferit o intervenţie chirurgicală la o clinică din Braşov, directorul general al clubului, Narcis Răducan, a spus că antrenorul va reveni alături de echipă în două săptămâni: "Am stat de vorbă astăzi cu antrenorul Petre Grigoraş, avea ceva dureri, dar eu cred că are caracterul necesar să treacă peste aceste probleme. În două săptămâni va fi la capacitate maximă lângă echipă, până atunci va fi la stadion, dar nu se va putea implica din punct de vedere fizic".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici