Conducerea clubului Pandurii a depus un memoriu împotriva arbitrului Alexandru Tudor

Conducerea clubului Pandurii a depus un memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva centralului Alexandru Tudor, solicitând analizarea prestaţiei acestuia la partida pe care echipa din Târgu Jiu a încheiat-o la egalitate, 0-0, pe teren propriu, cu FC Braşov.

19 afișări
Imaginea articolului Conducerea clubului Pandurii a depus un memoriu împotriva arbitrului Alexandru Tudor

Conducerea clubului Pandurii a depus un memoriu împotriva arbitrului Alexandru Tudor (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Preşedintele grupării gorjene, Marin Condescu, îl acuză pe Tudor de intervenţia neautorizată a acestuia în cazul accidentării lui Raskovici, de interzicecerea accesului ambulanţei şi a medicului pe teren, precum şi de încălcarea regulamentului prin decizia de a se caza la Mânăstirea Tismana înaintea jocului dintre Pandurii şi FC Braşov.

"E bine dacă Gheorghe Constantin i-a imputat lui Tudor şi deciziile luate pe teren. Nu cred că e o atitudine sănătoasă a lui Tudor care vrea de fapt să ascundă incapacitatea mentală a sa de a mai conduce meciuri de fotbal în România. Cred că e bine pentru el şi pentru fotbalul de la noi să se odihnească pentru mai mult timp, pentru că deja el crede că a fost trimis cu o misiune pe pământ", a spus oficialul clubului Pandurii.

Chiar dacă Alexandru Tudor a dezminţit, marţi, că a dispus ieşirea de pe teren a medicului de la salvare la accidentarea atacantului Milanco Raskovici, Condescu susţine în continuare că centralul este vinovat şi că jucătorul putea să îşi piardă viaţa din cauza acestuia.

"Intervenţia lui Tudor la Raskovici a fost una de faţadă, prin care a vrut să arate doar cât de prompt este el şi de calificat. Îi cer scuze medicului pe care l-am acuzat în prima fază că nu-i acordă primul ajutor lui Raskovici, dar atunci nu ştiam că arbitrul Tudor a interzis intervenţia sa. E dincolo de orice regulă a sportului, e faptă penală a refuza primul ajutor cuiva, fiindcă tu, care nu eşti specialist în acest domeniu, ai decis aşa. Un meci se poate pierde, pierzi punctele şi gata, dar viaţa unui om nu se mai recuperează niciodată", a precizat Condescu.

Preşedintele grupării gorjene nu este convins că Alexandru Tudor a dormit la mănăstire înaintea partidei Pandurii - FC Braşov.

"Am văzut declaraţia lui în care spunea că e în Postul Paştelui şi nu a venit să se distreze. Dacă e în Postul Paştelui, atunci Tudor să nu mai muncească. El a venit să se odihnească pentru că arbitrase un meci internaţional şi trebuia să stea acolo unde a spus federaţiei că va sta. Dincolo de orice, pot să-mi închipui că nu a fost la mănăstire", a spus oficialul clubului Pandurii.

Centralul Alexandru Tudor a refuzat camera de hotel rezervată de clubul gazdă, Pandurii Tg. Jiu, la meciul cu FC Braşov, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, alegând să se cazeze pe cont propriu la Mănăstirea Tismana, împreună cu arbitrii asistenţi şi cu cel de rezervă. Tudor şi ceilalţi membri ai brigăzii de arbitri nu au putut fi contactaţi până cu câteva ore înaintea meciului din cauza lipsei de semnal a telefoanelor mobile în zona mănăstirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici