Conducerea clubului Rapid susţine decizia galeriei de a nu se prezenta la derby-ul cu Dinamo

Galeria echipei de fotbal Rapid Bucureşti a decis că nu se va prezenta la derby-ul cu Dinamo, partidă ce se joacă sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 20:00 pe Arena Naţională.

968 afișări
Imaginea articolului Conducerea clubului Rapid susţine decizia galeriei de a nu se prezenta la derby-ul cu Dinamo

În primă fază, suporterii giuleşteni ştiau că vor primii 5.000 de bilete, însă Dinamo le-a pus ulterior la dispoziţie doar 2.800, la inelul 3 al Arenei Naţionale.

Numărul de bilete acordat suporterilor la un meci este stabilit în baza unui acord între cele două galerii, iar conducerea echipei Dinamo susţine că nu există o înţelegere între acestea.

„Suntem solidari cu suporterii noştri, în decizia de a nu merge la partida cu Dinamo, de pe Arena Naţională.”, a fost mesajul apărut joi pe pagina oficială de facebook a giuleştenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici