Conducerea FRF, absentă de la finala Cupei Ligii organizată de LPF

Conducerea Federaţiei Române de Fotbal a absentat de la finala Cupei Ligii Adeplast dintre Steaua şi Pandurii Târgu Jiu, organizată, miercuri, de LPF, la Arena Naţională din Bucureşti, pentru a asista la turneul Final Four al Cupei României la futsal desfăşurat la Odorheiu Secuiesc.

97 afișări
Imaginea articolului Conducerea FRF, absentă de la finala Cupei Ligii organizată de LPF

Conducerea FRF, absentă de la finala Cupei Ligii organizată de LPF (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Organizatorii evenimentului de pe Arena Naţională au rezervat o lojă cu 12 locuri special pentru preşedintele Răzvan Burleanu, secretarul general Gheorghe Chivorchian şi invitaţii lor, dar aceasta a fost goală miercuri seara. Conducerea federaţiei nu a avut niciun reprezentant la meci, Burleanu şi Chivorchian fiind prezenţi la Odorheiu Secuiesc, unde a avut loc a 12-a ediţie a turneului Final Four al Cupei României la futsal.

Conform site-ului oficial al FRF, miercuri dimineanţă, Răzvan Burleanu a asistat, la Buftea, la faza finală a Campionatul Naţional de Fotbal Unificat în 7 rezervat echipelor feminine care au în componenţă 6 sportive Special Olympics şi 5 partenere, fără dizabilităţi. Miercuri seara, preşedintele FRF şi secretarul general Gheorghe Chivorchian au oficiat, la Odorheiu Secuiesc, premierea competiţiei de futsal, câştigată de echipa Autobergamo Deva, care a învins-o în finală pe City'Us Târgu Mureş cu scorul de 5-2.

La meciul Steaua - Pandurii Târgu Jiu au asistat totuşi câţiva angajaţi ai FRF împreună cu famiile şi prietenii. Pentru aceştia, FRF a solicitat din timp Ligii Profesioniste de Fotbal câteva zeci de invitaţii la tribuna oficială.

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că reprezentanţii conducerii FRF "poate au avut treabă" şi nu au reuşit să ajungă la Arena Naţională. "Conducerea federaţiei a primit invitaţii la Cupa Ligii, normal, au avut o lojă întreagă. Dar nu vreau comentez. Poate au avut treabă, nu ştiu, e treaba lor", a spus Iorgulescu.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, nu a putut fi contactat. În schimb, secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian a afirmat, pentru MEDIAFAX, că vina aparţine organizatorilor finalei Cupei Ligii pentru că au modificat data de disputare a acesteia.

"Nu am fost la finala Cupei Ligii pentru că Federaţia Română de Fotbal are un program bine stabilit şi nu putem să îl modificăm după cum vor alţii. De finala Cupei la futsal se ştia de trei luni că este zilele acestea la Odorhei, iar finala Cupei Ligii era programată pe 27 mai, la Giurgiu. Acum, că dânşii au modificat data şi locul, nu mai este vina noastră. Nu putem să dăm planurile peste cap. Le-am explicat şi dânşilor de la Ligă aceste lucruri. Nu sunt relaţii reci între conducerea FRF şi cea a LPF, din contră, este o relaţie strânsă între noi. Dar există un program şi trebuie să ne ţinem de el", a menţionat Chivorchian, pentru MEDIAFAX.

Echipa Steaua a câştigat Cupa Ligii Adeplast, după ce a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, în finala competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici