Conducerea Stelei îi asigură pe fani că echipa va juca în Liga Campionilor: "Nu se pune problema excluderii"

Conducerea Stelei susţine că formaţia "roş-albastră" va evolua în sezonul următor în Liga Campionilor. Condamnarea lui Gigi Becali la 3 ani de închisoare cu executare în Dosarul "Valiza" a provocat teama suporterilor Stelei că echipa lor preferată va fi exclusă din competiţiile europene.

187 afișări
Imaginea articolului Conducerea Stelei îi asigură pe fani că echipa va juca în Liga Campionilor: "Nu se pune problema excluderii"

Conducerea Stelei îi asigură pe fani că echipa va juca în Liga Campionilor: "Nu se pune problema excluderii" (Imagine: Diana Stoica/Mediafax Foto)

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a transmis un mesaj pe Facebook prin care a încercat să-i liniştească pe fanii "roş-albaştri", asigurându-i că echipa lor preferată va juca sezonul următor în Liga Campionilor.

"Joi, 6 iunie, orele 12, voi susţine o conferinţă de presă în care voi argumenta de ce NU se poate pune problema excluderii Stelei din competiţiile continentale (mai precis UEFA Champions League). Până atunci, recomand suporterilor campioanei României să ignore discursurile lipsite de logică ale celor care susţin această teză stupidă a excluderii", a postat Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Marţi, Mihai Stoica a mai postat un mesaj referitor la o posibilă excludere a Stelei din competiţiile europene, susţinând şi atunci că formaţia "roş-albastră" va juca în Liga Campionilor şi afirmând că este convins şi de calificarea în grupele competiţiei.

"Trebuie să fii înfiorător de prost sau de o incompetenţă crasă ca să compari cazurile Fenerbahce şi Juventus cu ceea ce s-a întâmplat azi...ori să te orbească ura. Chiar nu întelegeţi, «hateri» obosiţi, că nu ne puteţi doborî? Steaua va juca în preliminariile UEFA Champions League, eu sunt convins şi de calificarea în grupe. Nu vă mai obosiţi să ne denigraţi şi nu mai scrieţi (spuneţi) ceea ce vă imaginaţi (doriţi)...", a postat atunci Mihai Stoica.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, marţi, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici