Conducerile cluburilor din Valea Jiului au restanţe mari la salariile fotbaliştilor

Conducerile cluburilor din Valea Jiului care evoluează în ligile inferioare au restanţe importante la plata salariilor şi primelor jucătorilor, unii dintre fotbalişti neprimind niciun ban de la începutul anului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

Din cauza crizei financiare conducerea grupării din Liga a IV-a, Inter Petrila, nu a reuşit să facă nicio plată către jucători de la sfârşitul anului 2008. Angajaţi la diferite societăţi, fotbaliştii se prezintă în continuare la meciuri afirmând că fotbalul îl practică de plăcere.

Clubul Vulcan se confruntă de asemenea cu probleme financiare, jucătorii neplătiţi de trei luni ameninţând cu greva. De altfel, la începutul anului aceştia chiat au refuzat să se prezine la un meci din această cauză. "Ne tot duc cu zăhărelul. Ba că ne dau azi banii, ba mâine. Noi ce să facem, aşteptăm", a afirmat un jucător al echipei Vulcan care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea. Încă o neprezentare aduce automat excluderea echipei Vulcan din Liga a III-a.

Jucătorii echipei Jiul Petroşani din Liga a II-a susţin că există restanţe financiare către ei de cel puţin două luni, dar au răbdare pentru patronul Alin Simota şi-a achitat întotdeauna datoriile.

Singura excepţie o reprezintă Minerul Lupeni, clubu care este la zi cu plata primelor şi a salariilor. "Cred că suntem unica echipă din Liga a II-a care are drepturile financiare la zi şi asta este mare lucru, pentru că s-au făcut eforturi uriaşe. A existat o vreme când contractele au fost blocate din lipsă de rezultate, dar acum suntem cu toate plăţile la zi. Echipa nu a mai pierdut de şapte etape şi am reuşit să urcăm în prima jumătate a clasamentului", a declarat, joi, consilierul tehnic al grupării din Lupeni, Petre Gigiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici