GALERIE FOTO  Conference League: West Ham United - FCSB 3-1. Vicecampioana României a condus la Londra, dar britanicii au întors scorul pe final

În celălalt meci din grupă, Anderlecht - Silkeborg 1-0 (gol din penalty marcat de portughezul Fabio Silva, în minutul 81).

1268 afișări
Imaginea articolului Conference League: West Ham United - FCSB 3-1. Vicecampioana României a condus la Londra, dar britanicii au întors scorul pe final

Conference League: West Ham United - FCSB. Românii au luat cu asalt stadionul

West Ham United - FCSB 3-1
Bowen (69-penalty), Emerson (75), M. Antonio (90) / Cordea (34)

REPRIZA A DOUA

FSCB a avut marile ocazii şi în repriza a doua, cel puţin start. Gazdele au primit însă un penalty contestat şi au egalat. Presiunea a crescut după minutul 70, iar britanicii au trecut în faţă. Şi au presat până au dat şi golul 3.

PRIMA REPRIZĂ

FCSB a făcut o repriză aproape perfectă pe „London Stadium”.

După 30 de minute, londonezii n-aveau nicio mare ocazie de gol. În schimb, bucureştenii au ratat prin Cordea, care a trimis alături cu capul.

Cordea n-a mai greşit în minutul 34, când o acţiune pe traseul Coman-Olaru-Cordea a fost finalizată de ultimul cu un şut la colţul scurt, mingea venind pe „lung”.

3-0 la şuturi pe poartă pentru FCSB, după 36 de minute de joc.

Plouă la Londra.

România din Londra

WEST HAM: Areola - Coufal, Kehrer, Ogbonna, Emerson - Downes, Rice, Lanzini - Cornet, Scamacca, Benrahma
REZERVE: Randolph, Hegyi - Zouma, Fornals, Antonio, Paqueta, Dawson, Bowen, Coventry, Potts, Clayton, Mubama
ANTRENOR: David Moyes

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Edjouma, Oaidă - Cordea, Compagno, Fl. Coman
REZERVE: A. Vlad - Haruţ, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Dulca, Boboc, Pantea, Bouhenna, S. Şerban, Radaslavescu, B. Rusu
ANTRENOR: Nicolae Dică

London Stadium
Arbitru: Benoît Bastien (Franţa)

Meciul direct le găseşte pe West Ham şi FCSB cu situaţii extrem de complicate în campionatul intern. Englezii au ratat aproape complet startul sezonului în Premier League şi sunt pe antepenultimul loc, având doar 4 puncte după 6 etape.

În ultima rundă, au pierdut derby-ul londonez cu Chelsea, scor 1-2, după ce au condus graţie golului marcat de Michail Antonio. Chilwell (76) şi Havertz (88) au întors soarta jocului, iar West Ham a bifat al 4-lea eşec. David Moyes, antrenorul „ciocănarilor”, a făcut un scandal monstru după partidă, mai ales că echipa sa este în foame mare de puncte.

Şi FCSB stă extrem de rău în Liga 1, are numai 7 puncte în 7 etape şi e pe locul 13, dar are două meciuri restante, cu Botoşani (deplasare) şi derby-ul cu CFR (acasă).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici