Conflict verbal între oficialii echipei Steaua şi cei ai FCM Târgu Mureş

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a avut un conflict verbal cu viceprimarul oraşului Târgu Mureş, Claudiu Maior, în timpul meciului dintre FCM şi Steaua, scor 0-1, oficialul formaţiei gazdă acuzându-l, la rândul său, pe managerul general Mihai Stoica că a făcut gesturi obscene.

49 afișări
Imaginea articolului Conflict verbal între oficialii echipei Steaua şi cei ai FCM Târgu Mureş

Conflict verbal între oficialii echipei Steaua şi cei ai FCM Târgu Mureş (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Marius Lăcătuş a precizat, în conferinţa de presă de după meci, că Maior l-a înjurat. "Am suportat cinci minute injuriile celor de la FCM, am răbdarea mea, dar în momentul în care injuriile vin de la un viceprimar (n.r. - Claudiu Maior) cu atât regretul este mai mare", a spus tehnicianul formaţiei Steaua, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În replică, Claudiu Maior, care este şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al FCM, a precizat că oficialii Stelei au fost cei care au provocat incidentul. Maior a menţionat că noul manager general al FC Steaua, Mihai Stoica, ar fi făcut gesturi obscente, iar despre Lăcătuş a spus că mai avea puţin şi îl şi plesnea. Viceprimarul a adăugat că i-a spus lui Lăcătuş că ceea ce s-a întâmplat la meci "a fost o hoţie şi că dacă se bucură de rezultat este părtaş la furt".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FCM Târgu Mureş, în cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, într-un meci în care arbitrul Alexandru Tudor a arătat zece cartonaşe galbene şi patru roşii, trei la gazde şi unul la oaspeţi. Golul Stelei a fost marcat în minutul 90+2 de Marius Bilaşco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici