Confruntarea nocturnă dintre Murray şi Tstsipas a fost întreruptă şi amânată pe vineri

  • Deznodământul partidei de la Wimbledon, dintre Andy Murray şi Stefanos Tsitsipas, a fost amânat joi seara, după 3 seturi disputate, arbitrul partidei întrerupând meciul la ora locală 22.28.
  • Partida se reia vineri, de la scorul de 2-1 la seturi pentru britanic.
836 afișări
Imaginea articolului Confruntarea nocturnă dintre Murray şi Tstsipas a fost întreruptă şi amânată pe vineri

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Confruntarea din turul doi al Grand Slam-ului londonez a avut în prim plan serviciul fiecăruia din cei doi combatanţi, în condiţiile în care în primele două seturi niciunul nu a reuşit break-ul, Murray având o singură şansă, nefructificată.

După două seturi încheiate la tiebreak, adjudecate frăţeşte, britaniciul a reuşit în primul game al setului 3 să câştige împotriva serviciului grecului, creându-şi un avantaj pe care l-a valorificat apoi pentru a câştiga setul.

Scoţianul şi grecul vor trebui să revină vineri pentru a câştiga un loc în turul al treilea, partida urmând a fi reluată de la scorul de 6-7(3) 7-6(2) 6-4 în favoarea lui Murray, care a avut parte şi de un uşor accident înainte ca arbitrul să anunţe întreruperea.

Reluarea meciului este programată nu mai devreme de ora 17.30, ora României.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici