Consiliul de Conducere al clubului Ajax Amsterdam a demisionat

Membrii Consiliului de Conducere al clubului Ajax Amsterdam au demisionat, miercuri, după o reuniune extraordinară în care oficialii au cedat presiunilor unui grup de lucru condus de Johan Cruyff, a anunţat gruparea olandeză.

20 afișări
Imaginea articolului Consiliul de Conducere al clubului Ajax Amsterdam a demisionat

Consiliul de Conducere al clubului Ajax Amsterdam a demisionat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Prin această decizie, membrii Consiliului de Conducere vor să permită clubului să iasă din impas", se arată într-un comunicat al clubului din Amsterdam.

Preşedintele Uri Coronel va renunţa la funcţie atunci când va fi desemnat un succesor al său.

Consiliul de Conducere a fost criticat dur în ultimele luni de fostul fotbalist legendar al echipei olandeze, Johan Cruyff. Cruyff, în prezent consilier tehnic la gruparea Ajax, vrea să pună în aplicare o nouă politică sportivă.

"Cruyff este un semizeu la Amsterdam. Nu este uşor să ai altă părere decât a lui", a declarat Uri Coronel.

Ajax Amsterdam ocupă în prezent locul trei în clasamentul campionatului Olandei, pe care nu l-a mai câştigat din 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici