Constantin: Lajos a gafat cel mai mult în retur

Preşedintele CCA Gheorghe Constantin a declarat, marţi, în cadrul consfătuirii arbitrilor din Lotul A, că centralul Tiberiu Lajos a gafat cel mai mult în acest început de retur, precizând că va fi reţinut de la delegări pe termen nedeterminat.

27 afișări
Imaginea articolului Constantin: Lajos a gafat cel mai mult în retur

Constantin: Lajos a gafat cel mai mult în retur

"Sunt mulţumit de arbitrajele din aceste prime etape. Au fost greşeli, dar greşeli umane.Vreau să cred că şi la Mediaş au fost tot greşeli umane. Vreau să cred că oboseala l-a făcut pe Lajos să ia unele decizii pe care le-a dictat atunci în teren. Nu pot să remarc un arbitru, dar pot să spun că Lajos a gafat, a greşit cel mai mult în acest retur. El rămâne la dispoziţia CCA, reţinut de la delegări pe termen nedeterminat", a spus Constantin.

Oficialul CCA susţine că Lajos şi Tudor l-au dezamăgit cel mai mult până acum. "Dezamăgirile mele din acest retur sunt meciul de la Mediaş al lui Lajos şi ce a făcut Alexandru Tudor", a adăugat preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Arbitrul Tiberiu Lajos a condus la centru partida Gaz Metan Mediaş - Dinamo, scor 1-1, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, fiind acuzat că i-a favorizat pe oaspeţi în trei rânduri prin neacordarea unui penalti pentru gazde şi refuzul de a-i elimina pe Izvoranu şi Malik.

Gheorghe Constantin s-a mai arătat nemulţumit de prestaţia lui Mugurel Drăgănescu la meciul Steaua - Poli Iaşi, scor 1-0, în cadrul etapei a XX-a a Ligii I. "Nu sunt mulţumit de felul cum a soluţionat fazele în care jucătorul Stelei, Goian, ar fi trebuit să primească cartonaş galben în acest meci", a adăugat Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici