Constantin Schumacher a condus primul antrenament al echipei Oţelul

Constantin Schumacher, care va fi antrenor secund, a condus, luni, primul antrenament al echipei Oţelul Galaţi după vacanţa de vară, la şedinţa de pregătire participând 20 de jucători, transmite corespondentul MEDIAFAX.

97 afișări
Imaginea articolului Constantin Schumacher a condus primul antrenament al echipei Oţelul

Constantin Schumacher a condus primul antrenament al echipei Oţelul (Imagine: Shutterstock)

Oţelul va fi antrenată în sezonul viitor de un tehnician străin, care îl va înlocui pe germanul Ewald Lienen, care nu a mai dorit să continue la echipa gălăţeană.

"Vom aduce un antrenor, care în principiu va fi străin, îl vom anunţa în câteva zile. Schumacher va fi secund", a declarat Lucian Ciofoaia, administratorul special al clubului.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, Ciofoaia a spus că sunt tratative cu jucători români şi străini. "Suntem în discuţii avansate cu Szekely, Batfoi şi Cristian Cristea, dar şi cu mulţi jucători străini, în special din ligile inferioare din Germania", a spus Ciofoaia, care a precizat că echipa va pleca la 30 iunie în cantonament în Slovacia.

În ceea ce-l priveşte pe Narcis Răducan, acesta este în concediu de odihnă, fiind şanse mici să continue la Oţelul.

Lotul prezent, luni, la reunire a fost format din următorii jucători: Abraham, Sipovici, Maruş, Cojoc, Miron, Stoian, Milea, Murgoci, Sîrghi, Popescu, Moglan, Lovin, Tudorie, Zaharia, Marquinhos, Batfoi, Rusu, Mişelaricu, Pungă şi Silviu Ilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici