Contra, după meciul cu Rapid: A fost un derbi adevărat şi vreau ca la anul să aibă loc în Liga I

Tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat joi seară, după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, că meciul cu Rapid, câştigat cu scorul de 2-0, a fost "un derbi adevărat" şi că ar dori ca acest joc să aibă loc în 2014 în Liga I.

200 afișări
Imaginea articolului Contra, după meciul cu Rapid: A fost un derbi adevărat şi vreau ca la anul să aibă loc în Liga I

Cosmin Contra (Imagine: Cosmin Dan/ Mediafax Foto)

"Nu a fost uşor, a fost aşa de greu cum m-am aşteptat. În prima repriză chiar nu s-a văzut diferenţa dintre noi şi Rapid. Adversarii noştri au fost agresivi, au făcut o repriză la care chiar nu mă aşteptam. Dar la pauză am corectat şi la sfârşit valoarea şi-a spus cuvântul. Moldovan mi-a povestit ce se întâmplă la Rapid şi consider că face lucruri excepţionale în aceste condiţii. Sincer, e păcat fără Rapid în Liga I. A fost o atmosferă extraordinară, un derbi adevărat, şi vreau ca la anul să aibă loc în Liga I", a afirmat Contra, care i-a remarcat pe Ioniţă II şi pe Nicolae Vasile, spunând că sunt doi jucători pe care orice echipă de prim eşalon i-ar dori în lot.

Formaţia Petrolul Ploieşti, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, joi seară, la Bucureşti, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa de ligă secundă Rapid, în optimile competiţiei. Golurile au fost marcate de Dore '66 şi Romario '72.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici