Contra: Marica este deja la Getafe, s-a semnat contractul

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat, vineri, că a discutat cu un oficial al clubului spaniol Getafe, iar acesta i-a transmis că atacantul Ciprian Marica a semnat deja un contract de joc cu gruparea spaniolă.

83 afișări
Imaginea articolului Contra: Marica este deja la Getafe, s-a semnat contractul

Ciprian Marica (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Marica este deja la Getafe. Am înţeles, din ce am vorbit, pentru că încerc să fac un meci amical la Getafe când se întrerupe campionatul şi am înţeles, din ce am discutat cu delegatul echipei, că Marica a fost prezent la meciul cu Celta şi s-a semnat contractul. La Getafe nu e presiunea rezultatelor. Getafe are un lot competitiv, destul de bun. Preşedintele e ambiţios şi vrea să joace din nou în Liga Europa şi probabil că asta va fi presiunea", a spus Contra, la DigiSport.

Cosmin Contra a afirmat că Ciprian Marica a mai avut oferte de la Rayo Vallecano şi Osasuna Pamploma, însă i-a recomandat să aleagă Getafe. "Am vorbit cu Ciprian acum două-trei zile şi mi-a cerut părerea, că avea trei oferte de la trei echipe, Getafe, Rayo şi Osasuna şi i-am zis părerea mea, pentru că eu am jucat cinci ani jumate acolo. I-am spus că din punctul meu de vedere, la caracteristicile pe care le are şi cum se joacă în Spania, eu i-am recomandat să meargă acolo. După doi ani tot acolo a ajuns şi făcând un an bun la Getafe, Marica va putea merge la o echipă mai bună", a subliniat Contra.

Cosmin Contra a evoluat pentru Getafe în perioada 2005-2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici