Contra: O să jucăm pentru a spăla un pic ruşinea după înfrângerea cu Serbia

Fundaşul Cosmin Contra a declarat, marţi, după antrenamentul de la Klagenfurt, că fotbaliştii echipei naţionale a României vor juca în partida cu Austria de miercuri pentru a spăla ruşinea provocată de înfrângerea de pe teren propriu cu Serbia.

9 afișări

"O să jucăm pentru noi în primul rând, pentru a spăla un pic ruşinea după înfrângerea cu Serbia, care a fost puţin nemeritată. Vom juca pentru noi, pentru selecţioner, pentru a rămâne în cărţile calificării, pentru suporterii români care au fost extraordinari în aceste preliminarii, pentru toată lumea. Suntem foarte dezamăgiţi pentru înfrângerea cu Serbia. Ne-am pus mari speranţe în acel meci. Jucătorii au dat tot ce aveau mai bun la acel moment, dar am fost neatenţi la fazele fixe. Iar acest lucru ne-a făcut să pierdem meciul. În rest, România a fost şi ca dăruire şi ca orice peste echipa Serbiei. Din păcate n-am avut concentrarea necesară la fazele fixe", a spus fundaşul.

Contra consideră că Victor Piţurcă nu trebuie să demisioneze din funcţia de selecţioner. "Nu au dreptate cei care spun că selecţionerul trebuie să plece. Victor Piţurcă e selecţionerul care a calificat echipa naţională la două europene şi cred că e antrenorul care lucrează cel mai bine acum la echipa naţională. Şi dacă schimbi acum antrenorul ce poţi să faci?", a adăugat Contra.

Referitor la şansele primei reprezentative de a câştiga partidele din deplasare cu Franţa sau Serbia, Cosmin Contra a afirmat: "România poate să bată oriunde. În fiecare meci de acum înainte ne vom dărui la fel ca în meciul cu Serbia".

Meciul Austria - România, cotând pentru grupa a 7-a a preliminariilor CM 2010, va avea loc, miercuri, de la ora 21.30, pe arena Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt, şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici