Contra: Steaua e favorită, suntem pregătiţi pentru prelungiri

Tehnicianul formaţiei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Steaua este favorită în întâlnirea contând pentru Supercupa României, menţionând şi faptul că jucătorii săi sunt pregătiţi pentru prelungiri şi lovituri de departajare.

147 afișări
Imaginea articolului Contra: Steaua e favorită, suntem pregătiţi pentru prelungiri

Cosmin Contra (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Este primul meci oficial al acestui sezon, întâlnim campioana României, care a defilat sezonul trecut în campionat şi care cred că este echipa favorită în meciul de mâine. Indiferent că nu joacă Bokila, Hamza sau Cristea, ceilalţi trebuie să facă totul pentru a câştiga acest trofeu şi sunt sigur că vom da o replică bună echipei campioane. În formula de stat a Stelei nu se vor regăsi cu siguranţă Rusescu şi Chipciu, restul e echipa de bază de anul trecut. Suntem pregătiţi să ajungem în prelungiri şi la penaltiuri. Dar nu cred că acest lucru ne va ajuta nici pe noi, nici pe Steaua, pentru că vom juca săptămâna viitoare în cupele europene", a declarat Contra.

Tehnicianul echipei ploieştene a menţionat că a cerut conducerii achiziţionarea unui atacant şi a subliniat că subiectul Jeremy Bokila este închis pentru el. "Pentru mine subiectul Bokila e închis, conducerea clubului trebuie să se ocupe de această problemă. Nimeni nu e de neînlocuit, întotdeaua găseşti un jucător cu care îi poţi înlocui pe alţii. Dacă situaţia nu va fi rezolvată, noi oricum suntem în cărutarea unui atacant, am transmis conducerii, sper cât mai curând să rezolvăm un atacant, dacă nu chiar doi", afirmat tehnicianul.

De asemenea, Contra a afirmat că se confruntă cu destul probleme de efectiv, dar spune că are 24 de jucători în lot, în care are încredere totală şi speră ca toţi să dea totul pentru acest trofeu: "E o şansă unică pentru noi să câştigăm două trofee într-un singur an şi asta le-am spus şi jucătorilor, să nu se mulţumească cu un singur trofeu".

Contra regretă că gazonul de pe Arena Naţională nu este foarte bun. "Păcat că după investiţii de câteva sute de milioane în acest stadion, nu avem un gazon bun, e foarte periculos, sunt brazde, care se pot rupe şi pot fi accidentări periculoase", a adăugat antrenorul Petrolului.

Formaţia Petrolul Ploieşti întâlneşte, miercuri, de la ora 20.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, echipa Steaua în Supercupa României-Timişoreana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici