Contra va reveni pa banca Petrolului la meciul cu Rapid

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a încheiat perioada de suspendare şi va reveni pe banca tehnică începând cu meciul din optimile Cupei României - Timişoreana, împotriva formaţiei Rapid.

117 afișări
Imaginea articolului Contra va reveni pa banca Petrolului la meciul cu Rapid

Cosmin Contra (Imagine:Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Contra a afirmat, miercuri, că se aşteaptă la o replică puternică din partea formaţiei Rapid, dar formaţia sa vrea să continue şi în Cupa României seria de de rezultate bune din campionat.

"Ca şi în turul precedent, ne aşteaptă un joc greu, contra altei echipe de tradiţie, tot pe terenul acesteia. Meciurile de cupă sunt mai dificile, totul se poate decide la capătul unei singure partide. Rapidul are o echipă tânără, bine aşezată în teren, trebuie să ne aşteptăm la o replică puternică. Am analizat Rapidul şi cred că de la mijloc în sus ne pot pune probleme. I-am averizat pe jucătorii mei şi despre presiunea publicului, însă atmosfera deosebită de pe Giuleşti sper să contribuie la spectacolul sportiv. Nu este treaba mea ce se întâmpă în spatele băncii tehnice a oaspeţilor. Nu subestimăm Rapidul, dar vrem să continuăm în cupă seria celor două victorii din campionat. O finală Petrolul - Rapid cred că ar fi umplut Arena Naţională", a spus Contra.

Tehnicianul nu se poate baza în continuare pe Marinescu (operat săptămâna trecută), pe Hamza Younes şi Yamissi (accidentaţi), dar nici pe Dean Beţa. Cel din urmă va fi suspus unei intervenţii chirurgicale la menisc, urmând să fie operat la Bucureşti. Contra va efectua câteva modificări în primul 11 la meciuld e joi. "Nu voi schimba mult, mă gândesc să că sunt jucători care au nevoie de odihnă, vor avea şansa să joace şi alţii. În poartă se va produce rotaţia, urmând să intre Bornescu", a precizat antrenorul.

Cosmin Contra a fost suspendat, la 9 octombrie, pentru două partide, după ce la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaş i-a înjurat pe arbitrii.

Partida Rapid - Petrolul Ploieşti, contând pentru optimile Cupei României - Timişoreana, se va disputa, joi de la ora 20.30, pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici