Control antidoping inopinat în rândul piloţilor de Formula 1

Mai mulţi piloţi de Formula 1 au fost testaţi antidoping în cursul dimineţii de marţi, cu mai puţin de două săptămâni înaintea debutului sezonului 2013 al Campionatului Mondial.

191 afișări
Imaginea articolului Control antidoping inopinat în rândul piloţilor de Formula 1

Control antidoping inopinat în rândul piloţilor de Formula 1 (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Mexicanul Sergio Perez de la McLaren-Mercedes a declarat că agenţii atidoping au sosit la locuinţa sa foarte devreme şi i-au recoltat probe de urină, informează motorsport.com.

Dublul campion mondial Fernando Alonso (Ferrari) a precizat că a fost căutat la ora 06.42.

"Am fost testat antidoping la primele ore în această dimineaţă. Devine dificil să urinezi în casa ta când se holbează cineva peste umărul tău", a afirmat, la rândul său, australianul Daniel Ricciardo (Toro Rosso), pe Twitter.

Agenţia Mondială Antidoping efectuează controlae antidoping în Formula 1 atât la Grand Prix-uri, cât şi în afara competiţiei.

Startul Campionatului Mondial de Formula 1 este programat la 17 martie, la Melbourne (Australia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici