Conturile clubului Universitatea Craiova, deblocate

Curtea de Apel Craiova, a hotărât, vineri, suspendarea deciziei Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dolj de a bloca conturile clubului Universitatea, până la finalizarea procesului cu Primăria Craiovei, care va începe la 6 decembrie.

2 afișări
Imaginea articolului Conturile clubului Universitatea Craiova, deblocate

Conturile clubului Universitatea Craiova, deblocate

Suma de 1.800.000 de lei nu va mai fi extrasă din contul Universităţii până la soluţionarea procesului cu Primăria Craiova.

Directorul executiv al clubului Universitatea Craiova, Lucian Mitu, s-a arătat mulţumit de decizia Curţii de Apel. "Cred că cei care au judecat acest caz au făcut dreptate. Se vedea clar că este răutate din partea celor care au decis acest lucru şi în special a primarului Solomon. Este incredibil de mare suma pe care trebuie să o plătim. Aşteptăm să înceapă procesul prin care să dovedim că avem dreptate. În 6 decembrie va începe un nou proces şi sunt convins că se va decide o nouă reevaluare. Sumele sunt umflate de ei de aproape 3.000 de ori. Sunt convins că vor fi vizibil micşorate", a precizat Mitu.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dolj a decis, miercuri, să blocheze conturile grupării Universitatea Craiova, după ce clubul a primit o citaţie din partea Primăriei pentru plata impozitului din ultimii trei ani, în valoare de 1.800.000 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici