Conturile Universitatăţii Craiova, blocate de Finanţele Publice

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dolj a decis, miercuri, să blocheze conturile grupării Universitatea Craiova, după ce clubul a primit o citaţie din partea Primăriei pentru plata impozitului din ultimii trei ani, în valoare de 1.800.000 lei.

2 afișări
Imaginea articolului Conturile Universitatăţii Craiova, blocate de Finanţele Publice

Preşedintele Consiliului Director al echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, şi Ilie Balaci, manager general

Potrivit citaţiei trimise de Primăria Craiova, gruparea de fotbal era somată să achite în termen de 15 zile suma de 1.800.000 lei, reprezentând impozitul din ultimii trei ani, în caz de neplată clubul riscând punerea sub sechestru a unor bunuri.

Conturile clubului craiovean a fost blocate, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dolj anunţând că în zilele următoare va opri suma de 1.800.000 de lei.

Oficialii Universităţii Craiova au acţionat în instanţă atât Primăria Craiova, cât şi Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dolj, motivând că prin această decizie li s-a făcut o mare nedreptate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici