Convorbire telefonică interceptată între Roberto Mancini şi un mafiot

O convorbire telefonică între antrenorul echipei Internazionale Milano, Roberto Mancini, şi Domenico Brescia, personaj suspectat de crimă şi asociere cu mafia, a fost interceptată de organele abilitate, informează, marţi, cotidianul Corriere dello Sport.

42 afișări
Imaginea articolului Convorbire telefonică interceptată între Roberto Mancini şi un mafiot

Convorbire telefonică interceptată între Roberto Mancini şi un mafiot (Imagine: Mediafax Foto)

"În respectiva convorbire - care face parte din cele peste 5.000 de interceptări - nu au apărut elemente penale, cei doi discutând amical despre femei şi ceasuri", scrie sursa citată.

Domenico Brescia, în vârstă de 59 de ani, este originar din provincia Piacenza şi a fost acuzat în trecut de trafic de stupefiante. El este cunoscut pentru faptul că frecventează cercurile în care apar şi conducători, antrenori sau jucători de la Inter Milano.

Carabienierii au mai interceptat convorbiri între Brescia şi Sinisa Mihajlovici, antrenorul secund al lui Inter, Fausto Salsano, colaborator tehnic la gruparea milaneză, şi fundaşul Marco Materazzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici