Copa America 2019. Argentina s-a calificat în sferturile de finală/ Cum arată CLASAMENTUL grupei B

Argentina a învins, duminică, Qatar, scor 2-0, în ultimul meci din grupa B a Copa America 2019, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului final care se dispută în Brazilia.

1196 afișări
Imaginea articolului Copa America 2019. Argentina s-a calificat în sferturile de finală/ Cum arată CLASAMENTUL grupei B

Argentina s-a calificat în sferturile de finală la Copa America

După o prestaţie neconvingătoare în meciurile cu Columbia (0-2) şi Paraguay (1-1), Argentina era nevoită să învingă Qatar pentru a spera la calificare, iar naţionala lui Scaloni a început excelent partida de la Porto Alegre. Lautaro Martinez, fotbalistul lui Inter Milano, a deschis scorul după doar patru minute, după o mare eroare în defensiva adversă.

Scorul final a fost stablit de atacantul lui Manchester City, Sergio Aguero, care a luat o acţiune pe cont propriu în minutul 82, a depăşit doi adversari şi a şutat la colţul lung, fără speranţe pentru portarul din Qatar.

În urma acestui rezultat şi a victoriei Columbiei contra celor din Paraguay, scor 1-0, clasamentul grupei B de la Copa America 2019 arată astfel:

1. Columbia - 9p
2. Argentina - 4p
3. Paraguay - 2p
4. Qatar - 1p

În sferturile de finală de la Copa America se califică primele două clasate din fiecare grupă şi cele mai bune două locuri secunde. Astfel, Argentina va întâlni Venezuela, ocupanta locului secund din grupa A, într-o partidă ce se va disputa pe 29 iunie, la Sao Paulo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici