Copiii aleargă în Poiana Braşov la Cupa Teleferic. Premii în bani pentru tinerii schiori

Un progam de revigorare a schiului alpin din România are loc în a doua parte a acestei săptămâni, ca urmare a unui parteneriat între teleferic Grand Hotel şi FRSB.

70 afișări
Imaginea articolului Copiii aleargă în Poiana Braşov la Cupa Teleferic. Premii în bani pentru tinerii schiori

Revine Cupa Teleferic la Schi Alpin, competiţie tradiţională găzduită în Poiana Braşov. După o întrerupere cauzată de pandemia Covid-19 şi o alta determinată de lipsa zăpezii, anul acesta intră în calendarul competiţional naţional Ediţia a VI-a a întrecerii.

În zilele de 25 şi 26 ianuarie, pe Pârtia Lupului Superior, cei mai buni schiori legitimaţi din România vin să alerge pentru podium în probele de Slalom şi Slalom Uriaş.

Teleferic Grand Hotel Poiana Braşov şi partenerii săi tradiţionali pun la bătaie premii importante, pentru a face întrecerea şi mai palpitantă.

Categoriile de vârstă acceptate în concurs sunt HC, U14 şi U16, iar premiile nu sunt: 1.200 lei pentru ocupanţii locurilor 1 atât la fete, cât şi la băieţi, 1.000 de lei pentru locul 2 şi 800 de lei pentru cei aflaţi pe poziţia a 3-a la finalul fiecărei probe.

Pentru o cât mai bună organizare, la supervizare se va afla Federaţia Română de Schi şi Biatlon, care pune la dispoziţie o echipă de profesionişti în domeniu, precum şi cei de la Ana Teleferic, care administrează transportul pe cablu în Poiana Braşov.

Pârtia de competiţie va fi la standardele aşteptate de sportivi şi antrenori, după implicarea specialiştilor de la Comprest Amenajare Pârtii Poiana Braşov, cei care în acest sezon au făcut minuni pe domeniul schiabil.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici