Copos: Am ajuns la un acord cu Pavlovici, dar Porumboiu cere mult, foarte mult

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că a ajuns la un acord cu mijlocaşul echipei FC Vaslui, Milos Pavlovici, însă a precizat că finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, cere "mult, foarte mult" în schimbul jucătorului sârb.

137 afișări
Imaginea articolului Copos: Am ajuns la un acord cu Pavlovici, dar Porumboiu cere mult, foarte mult

George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax foto)

"Pavlovici este un jucător extrem de scump, dar şi extrem de bun. Avem nevoie de el în retur, mai ales că Răzvan îl apreciază extrem de mult. Am negociat trei zile şi trei nopţi cu impresarul lui şi cu el şi mă bucur că ne-am pus de acord asupra detaliilor financiare. Urmează acum însă un pas important, trebuie să îl convingem pe domnul Porumboiu să ni-l dea. Dânsul cere mult, foarte mult. Ca de obicei, dânsul consideră că totul este grâu, iar grâului îi creşte preţul în fiecare zi. Sper să reuşim să-l convingem să ni-l dea pe Pavlovici într-un final", a spus Copos.

Milos Pavlovici, 28 de ani, evoluează la FC Vaslui din 2009. El a mai jucat în carieră la Radnicki Belgrad, FK Vojdovac şi Academica.

Întrebat, luni, dacă îl doreşte în lot pe Milos Pavlovici de la FC Vaslui, antrenorul echipei Rapid, Răzvan Lucescu a răspuns: "Nu pot să discut atâta timp cât nu sunt transferuri încheiate. Şi despre jucători care sunt la alte echipe. Singurul pe care îl pot lua în calcul acum este Alex Ioniţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici