Copos: Am plătit 30.000 de euro, dar CS Rapid încă nu a venit să semnăm contractul pentru stadion

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că a achitat suma de 30.000 de euro, solicitată de CS Rapid pentru a reveni pe Stadionul Giuleşti, dar a precizat că oficialii clubului sportiv încă nu au venit pentru a semna noul contract de închiriere a arenei.

65 afișări
Imaginea articolului Copos: Am plătit 30.000 de euro, dar CS Rapid încă nu a venit să semnăm contractul pentru stadion

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Noi aşteptăm. Am făcut plata de 30.000 de euro, dar acum aşteptăm. Pentru că încă nu au venit să semnăm contractul. Suntem răbdători, sper că sunt oameni înţelepţi şi vor da un răspuns pentru că am fost de acord cu toate solicitările lor", a spus Copos.

Oficialul rapidist susţine în continuare că datoria SC FC Rapid SA pentru închirierea stadionului este de doar 30.000 de euro, însă este de acord să plătească oricât solicită CS Rapid numai pentru a reveni pe Giuleşti. "Din punctul de vedere al SC FC Rapid SA, aceşti 30.000 de euro reprezintă întreaga noastră datorie. Dar noi suntem de acord să plătim orice sumă numai să ne întoarcem acasă. Suporterii ne-au rugat foarte mult să ne întoarcem, de aceea am fost de acord cu toate condiţiile şi am plătit imediat cei 30.000", a adăugat acţionarul majoritar.

Copos nu îşi explică întârzierea conducerii CS Rapid în a semna contractul în condiţiile în care a fost de acord cu toate solicitările administratorului. El a precizat că în cazul în care actele nu vor fi parafate în această săptămână, Rapid va juca următorul meci de pe teren propriu, cu FC Braşov în etapa a VI-a, pe Arena Naţională. "Nici nu ştiu dacă pot să spun că e ciudat. Ce mai e ciudat în România? Din păcate ei cred că au moştenit stadionul de la părinţi, nu înţeleg că sunt doar administratori şi că baza aceea este a poporului român până la urmă. Nu ştiu, nu mai vreau să mai vorbesc, dar dacă până la sfârşitul săptămânii nu ne vor da un răspuns este clar că următoarea partidă de pe teren propriu, cu FC Braşov din etapa a şasea, o să o jucăm pe Arena Naţională. Şi acolo vom juca până când vom semna contractul cu CS Rapid", a precizat George Copos.

CS Rapid a reziliat, la 14 iulie, contractul cu FC Rapid privind folosirea arenei din Giuleşti din cauza datoriilor pe care clubul de fotbal le are către proprietarul bazei, iar conducerea grupării din Liga I a decis să dispute primul meci din noul sezon pe stadionul formaţiei Sportul Studenţesc. Preşedintele CS Rapid, Vali Ionescu Caciureac, a anunţat că nu se pune problema să se negocieze alt contract cu FC Rapid până când clubul de fotbal nu achită datoria de aproximativ 150.000 de euro.

Săptămâna trecută, FC Rapid a acceptat propunerea CS Rapid de achitare în două tranşe a sumei de 150.000 de euro, 30.000 pentru a putea utiliza imediat stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu şi 120.000 până la 30 octombrie.

Rapid a evoluat, duminică, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, în meciul considerat acasă cu Concordia Chiajna (scor 2-0), din etapa a IV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici