Copos: Avem prea mulţi jucători care păcălesc fotbalul la Rapid

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni seară, după derbiul pierdut, cu scorul de 0-1, în faţa Stelei, că gazdele au meritat victoria şi că la echipa giuleşteană va avea loc o întinerire, în prezent fiind "prea mulţi jucători care păcălesc fotbalul".

258 afișări
Imaginea articolului Copos: Avem prea mulţi jucători care păcălesc fotbalul la Rapid

George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Rezultatul este corect. Am avut jucători care aleargă jumătate din cât aleargă un jucător profesionist, sunt unii care păcălesc fotbalul. Rapid şi-a apărat şansa, a luptat până în minutul 95, dar nu alergăm la minge şi uite aşa primim gol. Avem prea mulţi jucători care păcălesc fotbalul la Rapid. Sunt unii care la umbra unor contracte de peste 200.000 de euro pe an net păcălesc fotbalul. Glauber şi Burcă au făcut tot ce au putut. Pecanha a fost imperial. M-au dezamăgit unii care păcălesc fotbalul. De-acum o să vedeţi o întinerire foarte serioasă a lotului. Eu i-am apreciat, i-am ajutat, dar gata. Avem cu ce să întinerim lotul şi îl vom întineri", a spus Copos la Digi Sport.

El a precizat că la Rapid au evoluat şi câteva rezerve, mai mulţi jucători fiind indisponibili. "Din păcate ne-au lipsit foarte mulţi jucători: Marius Constantin, Rui Duarte, Abrudan, toată linia de fund... Am jucat cu o parte din rezervele Rapidului. Mi-a plăcut foarte mult organizarea. Sabău a gândit foarte bine jocul, s-a închis foarte bine şi el a mers la un egal, dar Steaua a meritat victoria. Categoric, Sabău are toată încrederea noastră şi are toată susţinerea mea", a adăugat George Copos.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Rapid Bucureşti, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională, printr-un gol marcat în minutul 90+6 şi revine pe primul loc al clasamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici