Copos: Discuţiile cu Boloni sunt foarte avansate, dar el poate face surprize

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că discuţiile cu Ladislau Boloni în vederea preluării conducerii tehnice a echipei bucureştene sunt foarte avansate, dar fostul selecţioner este o persoană complicată, care "poate face surprize oricând".

11 afișări
Imaginea articolului Copos: Discuţiile cu Boloni sunt foarte avansate, dar el poate face surprize

Copos: Discuţiile cu Boloni sunt foarte avansate, dar el poate face surprize (Imagine: Mediafax Foto)

"Am discutat cu domnul Taher şi din ce mi-a spus a discutat cu domnul Boloni. Discuţiile sunt foarte avansate, dar noi nu vom putea spune că ne-am înţeles cu domnul Boloni până nu semnăm contractul şi îl depunem la LPF. Domnul Boloni e o persoană foarte sofisticată şi pretenţioasă şi este o persoană complicată, care poate face surprize oricând. Noi i-am îndeplinit absolut toate cerinţele, dar cine ştie? Pot apărea şi altele. Pentru noi Boloni este cea mai corectă soluţie în momentul de faţă, pentru că este şi liber de contract. Este bineînţeles şi Răzvan (n.r. - Răzvan Lucescu) o soluţie, dar nu putem face nimic în cazul lui, pentru că de află sub contract cu Braşov şi este foarte greu să negociem cu domnul Niculae să-i dea drumul. Boloni poate îndeplini obiectivele pe care noi ni le-am propus, este un antrenor cu mari calităţi, pe care ni-l dorim foarte mult în Giuleşti", a spus Copos.

George Copos a precizat că, dacă va semna cu Rapid, Boloni va avea cel mai mare salariu de antrenor din Liga I. "Nu vreau să vorbesc prea mult despre acest aspect, dar (salariul) se ridică în total la multe milioane de euro. Cred că pe un sezon, cu toate bonusurile pe care le-ar putea obţine în urma rezultatelor, ar depăşi lejer suma de un milion de euro. Noi vrem ca el să semneze un contract pe trei ani, asta este perioada minimă cu care suntem de acord. El rămâne fără contract din lunile următoare şi atunci sperăm să punem totul pe hârtie şi să semnăm", a afirmat Copos.

Ladislau Boloni a mai negociat cu Rapid timp de câteva zile în vara anului 2007, însă atunci a renunţat la ideea de a prelua echipa bucureşteană şi antrenor principal a fost numit Cristiano Bergodi.

De această dată, viitorul acţionar al FC Rapid, Fathi Taher, a negociat cu Boloni la Dubai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici