Copos: E abuziv ce se întâmplă cu Varga şi Bălan

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este abuziv faptul că jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu pot juca, precizând că gruparea giuleşteană va merge chiar şi în instanţele civile cu acest caz.

14 afișări
Imaginea articolului Copos: E abuziv ce se întâmplă cu Varga şi Bălan

Copos: E abuziv ce se întâmplă cu Varga şi Bălan (Imagine: BOgdan Maran/Mediafax Foto)

"E nedrept, e nelegal, e abuziv ce se întâmplă cu doi jucători de echipă naţională care au avut ştampilele pe carnet şi o aprobare de la Comitetul Executiv al AMFB, dar ei nu pot să joace. De ce? Noi vom merge până la capăt, vom merge în instanţele civile împotriva celor care au făcut abuzuri", a spus oficialul rapidist.

Întrebat dacă se teme de jocurile de culise pe finalul acestui sezon, George Copos a răspuns: "Eu mă tem doar de Ligă, atât. Şi vom lua o decizie în consecinţă în perioada imediat următoare".

La conferinţa de presă, noul antrenor al formaţiei Rapid, Ioan Andone, a declarat că nu este normal ca LPF să reţină legitimaţiile jucătorilor Varga şi Bălan pentru că astfel li se interzice dreptul la muncă.

"Mi-aş dori să se rezolve cât mai repede situaţia lor pentru că sunt doi jucători valoroşi, doi campioni. Am fotbalişti care au jucat în toamnă în Liga Campionilor, normal că îi doresc. E un drept internaţional de a munci. Am înţeles că li s-au luat legitimaţiile, e ca şi cum cineva ţi-ar lua buletinul. Eu nu ştiu, ce lege e asta? Cum le să iei legitimaţiile?", a afirmat Andone, care a precizat că nu se teme de jocurile de culise.

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF a decis, marţi, că fotbaliştii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu şi-au "exercitat dreptul de joc în mod regulamentar" la meciul Rapid - FC Timişoara, scor 1-0, din etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici