Copos: I-am oferit lui Coman peste un milion de euro pentru patru ani

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că i-a făcut portarului Dănuţ Coman o ofertă de prelungire a contractului cu gruparea giuleşteană în valoare de peste un milion de euro pentru patru sezoane.

10 afișări
Imaginea articolului Copos: I-am oferit lui Coman peste un milion de euro pentru patru ani

Copos: I-am oferit lui Coman peste un milion de euro pentru patru ani (Imagine: Mediafax Foto)

"Dani mai are un an de contract cu Rapid. Noi îl respectăm pe el, pentru că este un portar de excepţie şi vrem să rămână la noi. Tocmai de aceea i-am oferit 1 milion şi ceva de euro pentru patru ani. Eu spun că este o propunere corectă pentru un portar de valoarea lui. Rămâne acum să vedem care este răspunsul său la această ofertă", a spus Copos.

Oficialul rapidist a menţionat că nu se pune sub nicio formă problema ca Dănuţ Coman să nu facă deplasarea în turneul de pregătire din Elveţia dacă nu semnează prelungirea contractului. "Nu se pune problema aşa. Sub nicio formă nu facem asta. Noi respectăm contractul cu el, care expiră în 2009", a adăugat acţionarul giuleştean.

Cu toate acestea, George Copos a precizat că jucătorii care nu vor corespunde cerinţelor antrenorului Jose Peseiro nu vor merge în Elveţia.

"Probabil sunt alţi jucători care nu vor merge în cantonament. Antrenorul decide care sunt aceia. Cei care confirmă în perioada aceasta la antrenamente vor rămâne. Eu am mare încredere în Peseiro că va lua deciziile corecte. Mi se pare normal ca cine are valoare să rămână, cine nu, să plece", a afirmat Copos.

Acţionarul FC Rapid consideră că oficialii clubului negociază în aceste zile pentru achiziţionarea unor jucători străini, dar a refuzat să divulge numele acestora. "Se lucrează. Se lucrează pentru aducerea unor fotbalişti, asta e important. Eu spun că până la plecarea în Elveţia (n.r. - 1 iulie) lotul pentru noul sezon va fi structurat în proporţie de 80 la sută", a precizat George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici