Copos îi critică pe suporteri pentru amenda primită de FC Rapid din partea Comisiei de Disciplină

Acţionarul majoritar George Copos îi critică pe suporterii rapidişti pentru amenda de 10.000 de lei primită de club din partea Comisiei de Disciplină a LPF, în urma fumigenelor aprinse de galerie în incinta stadionului la partida cu Dinamo, din cadrul etapei a IV-a a Ligii I.

16 afișări
Imaginea articolului Copos îi critică pe suporteri pentru amenda primită de FC Rapid din partea Comisiei de Disciplină

Copos îi critică pe suporteri pentru amenda primită de FC Rapid din partea Comisiei de Disciplină (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Într-un post intitulat "Acum e rândul meu să critic", publicat, vineri, pe blogul personal, Copos acuză comportamentul fanilor.

"Ne-am obişnuit cu un anume scenariu: conducerea Rapidului, inclusiv finanţatorii, sunt «Cei Răi». Voi, galeria şi suporterii, sunteţi «Cei Buni». Noi, «Cei Răi», nu ne pricepem, facem transferuri proaste, nu reparăm stadionul, nu băgăm bani destui, etc. Voi, «Cei Buni», ne daţi mereu sfaturi utile, aveţi idei geniale şi generoase. Noi, «Cei Răi», nu vrem să vă ascultăm. Ca atare, voi ne sancţionaţi: cu vorbe, cu atitudini, cu scandări care ….. mă abţin ….. Cam acesta e scenariul, nu-i aşa? Şi iată că, uneori, vine vremea să arătăm fiecare ce putem, ce ştim şi cine suntem. Meciul Dinamo - Rapid. Despre noi, «Cei Răi» - inclusiv despre antrenor, jucători, management, aţi spus ce aţi crezut de cuviinţă. Vă respect dreptul la opinie. Dar cine sunt «Cei Buni»? Iată, citez pe scurt din Comunicatul Comisiei de Disciplină din data de 19.08.2010: «Clubul Rapid a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal cu 10.000 de lei penalitate financiară pentru incidentele provocate de proprii suporteri prin aprinderea de fumigene şi torţe la meciul direct cu Dinamo»", menţionează Copos.

Oficialul rapidist susţine că nu este momentul potrivit pentru "aruncarea cu banii pe fereastră" şi afirmă că suma de 10.000 de lei ar putea fi folosită, de exemplu, la realizarea transferuririlor solicitate de suporteri.

"Mă întreb: asta îi lipsea Rapidului acum, să plătească o amendă de 10.000 lei? Este momentul potrivit pentru aruncarea cu banii pe fereastră? Vorbesc, spre exemplu, de bani care ar putea fi folosiţi la transferurile cerute de voi cu insistenţă. Nu mai vorbesc despre imaginea publică a Galeriei noastre, care se doreşte a fi cea mai frumoasă şi mai elegantă din ţară. Acum, noi, "Cei Răi", trebuie să punem Clubul să plătească pentru o vină care nu îi aparţine. Ce ar trebui să facem ? Ce părere aveţi, de unde luăm bani ca să acoperim această sancţiune?", se întreabă George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici