Copos: L-am convins foarte greu pe Rednic că e bine să continue la Rapid

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă, pentru Radio InfoPro, că l-a convins "foarte greu" pe antrenorul Mircea Rednic să rămână la echipă, deşi după meciul cu Steaua, din etapa a XXIV-a a Ligii I, tehnicianul anunţase că intenţionează să demisioneze.

11 afișări
Imaginea articolului Copos: L-am convins foarte greu pe Rednic că e bine să continue la Rapid

Copos: L-am convins foarte greu pe Rednic că e bine să continue la Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Mircea Rednic a fost atât de supărat, atât de dezamăgit încât foarte greu l-am convins că e bine să continue la Rapid. Am discutat azi-noapte, în jur de ora 12.00, cu el şi era în continuare dezamăgit, dar va rămâne în continuare la Rapid. Crede în continuare că nu va fi o decizie împotriva echipei şi că poate obţine locul unu sau doi şi să joace în Liga Campionilor", a declarat Copos.

Oficialul rapidist a menţionat că are probe că "meciul este o făcătură", făcând referire la derbiul Rapid - Steaua, întrerupt în minutul 74, la scorul de 1-0, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit în cap cu un obiect aruncat din tribună. "Meciul este o făcătură, iar marele făcător este Gheorghe Becali. Şi îmi asum toată responsabilitatea. Avem proba, o aducem luni. Este o făcătură, o premeditare. Actori, m-am uitat azi dimineaţă în presă, spuneau că se ţinea de cap cu ambele mâini şi dintr-o dată a uitat de durere", a punctat Copos.

Joi seară, după meciul Rapid - Steaua, Mircea Rednic a anunţat că va demisiona de la conducerea tehnică a formaţiei "alb-vişinii". Vineri, el a condus, însă, şedinţa de pregătire de la Pro Rapid, după ce în prealabil a lăsat să se înţeleagă, într-o declaraţie acordată agenţiei MEDIAFAX, că o parte din jucători şi acţionarul George Copos l-au determinat să rămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici