Copos: Mă bucur că întâlnim Steaua în Cupa României

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că se bucură că formaţia giuleşteană întâlneşte Steaua în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana.

11 afișări
Imaginea articolului Copos: Mă bucur că întâlnim Steaua în Cupa României

Copos: Mă bucur că întâlnim Steaua în Cupa României (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"E superbine. E mai mult decât bine... Mă bucur că întâlnim Steaua în Cupă. Am văzut că Gigi Becali a spus că îşi doreşte foarte mult să bată Rapidul, foarte bine. Dar declaraţiile lui de astăzi arată câtă ură are el împotriva Rapidului. A zis că dacă Steaua învinge Rapidul şterge cu buretele toate nerealizările jucătorilor stelişti. Asta înseamnă ură şi face parte din educaţie", a afirmat Copos.

Oficialul giuleştean a menţionat că satisfacţia sa ar fi fost mai mare dacă meciul din Cupa României s-ar fi disputat pe stadionul din Bulevardul Ghencea, iar Rapid ar fi câştigat. "Mult mai multă satisfacţie era să se fi jucat meciul în Ghencea şi să-i batem acolo. Aşa era mult mai bine, satisfacţia era mai mare", a adăugat George Copos.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, afirmase, luni, că îşi va ierta jucătorii pentru prestaţia din meciul cu Gloria Bistriţa doar dacă vor câştiga partida cu Rapid, din etapa a XIV-a a Ligii I, caz în care îşi vor primi şi drepturile financiare. "E psosibil că dacă ei câştigă meciul cu Rapid să spunem că îi iert şi eu şi revin la sentimente mai bune. Dacă ei câştigă meciul ăsta, îşi primesc şi banii. Banii sunt la zi acum, câştigă meciul cu Rapid, o să aibă banii la zi. Viitorul lor financiar depinde de meciul cu Rapid. Nu câştigă meciul cu Rapid, să se gândească la bani în martie, aprilie. Singura lor salvare, asta e. Ca să şterg totul cu buretele, trebuie să câştige în Giuleşti. Dacă ei câştigă, veniţi aici la palat şi zic «varză cu carne, s-a terminat totul». Mintea lor şi concentrarea lor numai pe asta să fie", a explicat Becali.

Partida Rapid - Steaua din sferturile de finală ale Cupei României se va disputa la 10 noiembrie. Cele două echipe se întâlnesc şi pe 8 noiembrie, tot pe Stadionul Giuleşti, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici