Copos: Noi, proştii care investim, suntem hărţuiţi de instituţiile statului, mi-e scârbă la maxim

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că îi este "scârbă la maxim" de ceea ce se întâmplă în România, deoarece "proştii" care investesc în fotbal sunt hărţuiţi de unele instituţii ale statului.

177 afișări
Imaginea articolului Copos: Noi, proştii care investim, suntem hărţuiţi de instituţiile statului, mi-e scârbă la maxim

Copos: Noi, proştii care investim, suntem hărţuiţi de instituţiile statului, mi-e scârbă la maxim (Imagine:Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Chiar dacă nu a oferit detalii, oficialul rapidist a făcut referire la anchetele Direcţiei Naţionale Anticorupţie din fotbalul românesc precum şi la "Dosarul transferurilor" în care este inculpat alături de Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea.

Prezent la Varşovia pentru meciul Legia - Rapid din Liga Europa disputat joi seara, Copos a rămas impresionat de investiţiile autorităţilor locale şi centrale în infrastructură şi a precizat că România este cu 100 de ani în urma Poloniei.

"Dacă te uiţi la condiţiile din Polonia nu ai cum să nu fii impresionat. România este la 100 de ani în urma Poloniei la infrastructura pentru fotbal. Ceea ce au făcut polonezii cu fonduri locale, centrale şi chiar europene este incredibil. În România, tot noi, proştii şi naivii care am investit în fotbal, suntem hărţuiţi de unele instituţii ale statului. Mi-e scârbă la maxim de tot ceea ce se întâmplă, de ce văd şi aud la televizor. În condiţiile astea noi nu vom avea niciodată performanţă, nu vom avea o echipă care să meargă mai departe de grupele Ligii Campionilor, nu vom avea o naţională calificată la un turneu final. Fotbalul poate aduce miliarde de euro prin imagine, dar la noi este zero, e mizerie, e cloacă, e cocină... mi-e scârbă", a afirmat George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici