Copos: Nu există o problemă a portarilor la Rapid

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că nu există o problemă a portarilor la Rapid, chiar dacă ultimele două goluri primite de formaţia giuleşteană, în meciurile cu Dinamo şi FC Timişoara, au venit din cauza greşelilor goalkeeper-ilor Andrade şi Pardo.

12 afișări
Imaginea articolului Copos: Nu există o problemă a portarilor la Rapid

Copos: Nu există o problemă a portarilor la Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"La Rapid nu există o problemă a portarilor. Nu este vorba de aşa ceva", a spus oficialul rapidist.

Copos a explicat că portarul Urko Pardo, titularizat, duminică, în premieră de antrenorul Jose Peseiro la Rapid, nu este singurul vinovat pentru înfrângerea cu 1-0, suferită în partida din deplasare cu FC Timişoara, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I. "Toţi sunt responsabili! Nu e numai vina lui Pardo, asta e clar, toţi cei care au fost pe teren sunt vinovaţi de acea înfrângere", a precizat Copos.

George Copos a adăugat că înfrângerea de la Timişoara a fost una dureroasă pentru el. "Nu sunt îngrijorat. Dar mă doare foarte mult acest al doilea eşec", a menţionat Copos.

Întrebat dacă i se va face o nouă ofertă de prelungire a contractului portarului Dănuţ Coman, George Copos a evitat un răspuns clar. "Pot să spun doar că am multă consideraţie şi admiraţie pentru Dani Coman, atât ca om şi familist, cât şi ca fotbalist. Mai mult nu am ce să spun", a menţionat acţionarul FC Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici