Copos: Pancu a semnat prelungirea contractului cu Rapid

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că atacantul Daniel Pancu a semnat prelungirea contractului cu formaţia giuleşteană şi a anunţat că fostul fotbalist Adrian Iencsi este noul director sportiv al clubului.

138 afișări
Imaginea articolului Copos: Pancu a semnat prelungirea contractului cu Rapid

Daniel Pancu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Aşa cum am spus încă din iarnă, Daniel Pancu rămâne la Rapid. El este rapidist devotat şi rămâne pe loc. A semnat prelungirea contractului şi va juca aici încă un sezon. La fel, un alt rapidist, Adrian Iencsi, este începând de astăzi noul director sportiv. El a semnat un contract pe o perioadă determinată, pe şase luni. Vedem cum se descurcă şi apoi prelungim", a explicat acţionarul rapidist.

În ceea ce priveşte situaţia fundaşului Marcos Antonio, al cărui contract s-a încheiat în această vară, Copos a afirmat că nu ştie nimic despre el. "Nu ştim nimic de el. Îl aşteptăm la Bucureşti să discutăm", a adăugat Copos.

Lotul echipei Rapid s-a reunit, vineri, la baza sportivă Pro Rapid. Cei 25 de jucători prezenţi au efectuat o şedinţă de pregătire sub conducerea lui Mircea Cojocaru, cel care va fi secundul tehnicianului Ioan Ovidiu Sabău la formaţia giuleşteană. Printre cei 25 de jucători se află şi Octavian Abrudan, fundaş care a activat în sezonul trecut la Universitatea Cluj.

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău va semna, luni, un contract valabil două sezoane cu gruparea giuleşteană. În vârstă de 44 de ani, Sabău va prelua postul de antrenor principal al formaţiei giuleştene lăsat liber de Răzvan Lucescu, tehnician care a semnat un contract cu echipa Al Jaish din Qatar. Sabău a condus în cariera sa de antrenor formaţiile Univeristatea Cluj, Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, FC Timişoara şi FCM Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici