Copos: Pecanha a semnat pe doi ani cu Rapid, dar nu îi garantăm postul de titular

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri seară, agenţiei MEDIAFAX, că portarul brazilian Peterson dos Santos Pecanha a semnat un contract valabil doi ani cu gruparea guileşteană, dar a precizat că nimeni nu îi garantează acestuia postul de titular.

250 afișări
Imaginea articolului Copos: Pecanha a semnat pe doi ani cu Rapid, dar nu îi garantăm postul de titular

Copos: Pecanha a semnat pe doi ani cu Rapid, dar nu îi garantăm postul de titular (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Transferul lui Pencanha este rezolvat. A semnat pe doi ani cu noi plus opţiune pe încă unul de partea clubului. Am plătit deja 100.000 de euro celor de la Maritimo Funchal. Băiatul a făcut şi antrenament la Pro Rapid în această seară, totul este în regulă. Azi am încheiat campania de transferuri", a spus acţionarul rapidist.

Copos a explicat că are referinţe foarte bune despre portarul care va ocupa locul lăsat liber de Dănuţ Coman.

"Avem referinţe foarte bune despre el, toată lumea îl laudă. Cu toate acestea lui nu îi garantează nimeni postul de titular. La Rapid cine se pregăteşte mai bine şi este în formă acela intră în poartă. Nimeni nu este titular sută la sută. Iar Albuţ, din punctul meu de vedere, a jucat foarte bine în ultimele două meciuri", a precizat George Copos.

Portarul brazilian în vârstă de 32 de ani se află de duminică la Bucureşti, negocierile fiind îngreunate de pretenţiile financiare ale procuratorilor acestuia.

În afară de Maritimo Funchal, Peterson dos Santos Pecanha a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Flamengo, Bangu, America RJ, Novo Horizonte, Paui, Sao Raimundo, Pacos Ferreira şi Thrasyvoulos.

După plecarea lui Dănuţ Coman la FC Vaslui, conducerea FC Rapid a încercat să achiziţioneze un portar care să acopere postul lăsat liber de acesta. În primele partide oficiale de până acum, rezerva Călin Albuţ a avut evoluţii modeste, tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău declarând în mai multe rânduri că achiziţionarea unui portar este o prioritate pentru gruparea giuleşteană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici