Copos: Prioritatea Rapidului este aducerea jucătorilor Varga, Iordache şi a unui atacant

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, susţine pe blogul personal că prioritatea grupării giuleştene în această pauză competiţională sunt transferurile mijlocaşilor Dacian Varga, Ilie Iordache şi a unui atacant.

9 afișări
Imaginea articolului Copos: Prioritatea Rapidului este aducerea jucătorilor Varga, Iordache şi a unui atacant

Copos: Prioritatea Rapidului este aducerea jucătorilor Varga, Iordache şi a unui atacant (Imagine: Mediafax Foto)

"Astfel, am crezut şi cred că prioritatea noastră numărul 1 în materie de transferuri o constituie aducerea jucătorilor Varga, Ilie Iordache şi a unui atacant. Sunt convins că aceştia s-ar încadra foarte bine în spiritul Rapidului şi ar da rezultate consistente", a menţionat, luni, oficialul rapidist.

În ceea ce priveşte concedierea personalului de la echipele de copii şi tineret ale clubului Rapid, George Copos afirmă că acestea sunt în concordanţă cu obligaţiile impuse de FIFA şi UEFA.

"Aceste măsuri, prevăzute în planul general de restructurare a clubului, n-au constituit niciodată un secret şi sunt în deplină concordanţă cu obligaţiile impuse de regulamentele FIFA şi UEFA în materie de pregătire a copiilor şi juniorilor; ele n-au fost elemente de conjunctură, ci parte distinctă a strategiei menite să asigure menţinerea clubului în elita fotbalistică românească şi - de ce nu? - europeană", precizează Copos pe blogul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici