Copos: Rada va rămâne antrenor principal, dar vom aduce un manager general

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că Marian Rada va rămâne antrenor principal şi în sezonul următor, urmând ca din vară conducerea clubului să instaleze un manager general.

13 afișări
Imaginea articolului Copos: Rada va rămâne antrenor principal, dar vom aduce un manager general

Copos: Rada va rămâne antrenor principal, dar vom aduce un manager general (Imagine: Mediafax Foto)

"M-am convins că Marian Rada trebuia să fie mai demult antrenor la Rapid. El va rămâne antrenor principal la Rapid şi în sezonul viitor. În vară vom aduce un manager general, gen Alex Ferguson, care se va ocupa de restul. Eu sunt convins că la Manchester United un aport foarte mare îl are Queiroz (n.r. - Carlos Queiroz, asistentul managerului Alex Ferguson). Vom urma acest exemplu şi noi, la Rapid", a spus acţionarul giuleştean.

George Copos a refuzat să nominalizeze antrenorii care ar putea fi numiţi în funcţia de manager general la Rapid, dar a precizat că va fi cu siguranţă "un nume mare". "Şi eu şi domnul Taher am discutat şi am ajuns la concluzia că ne trebuie un nume mare pentru acest post. Vom face un efort pentru a aduce un nume mare la Rapid", a adăugat Copos.

Întrebat dacă este posibil ca Ladislau Boloni să fie instalat în această funcţie, Copos a răspuns: "Boloni este un nume mare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici