Copos: Renan Silva semnează pe 4 ani, ne mai trebuie un portar, un stoper şi un atacant

Acţionarul majoriar al FC Rapid, George Copos, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că mijlocaşul clubului Flamengo, Renan da Silva, va semna un contract valabil patru sezoane şi a precizat că gruparea giuleşteană mai are nevoie de trei achiziţii, un portar, un stoper şi un atacant.

254 afișări
Imaginea articolului Copos: Renan Silva semnează pe 4 ani, ne mai trebuie un portar, un stoper şi un atacant

George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Renan Silva a venit aseară la Bucureşti, iar azi a făcut primul antrenament cu echipa. Mâine va efectua vizita medicală şi apoi semnează contractul. E vorba de un contract pe patru ani. Ne mai trebuie un portar, un stoper şi un atacant şi am rezolvat problema lotului pentru sezonul viitor. Transferul lui Renan da Silva este meritul lui Neluţu Sabău. El l-a văzut şi într-adevăr este un fotbalist extraordinar. Este foarte, foarte tehnic, sunt bucuros că am reuşit să îl aducem", a spus oficialul rapidist.

Copos a anunţat că Rapid a realizat un parteneriat cu Flamengo, urmând ca zilele următoare să mai achiziţioneze un atacant de la gruparea braziliană. "Nu pot să îi dezvălui numele deocamdată, dar zilele următoare se va alătura lotului. E un atacant de care avem nevoie şi pe care tot Sabău l-a descoperit la Flamengo. De altfel, trebuie să anunţ că am realizat un parteneriat cu Flamengo, conform căruia jucătorii care nu pot prinde primul unsprezece la ei să joace o perioadă la Rapid", a adăugat George Copos.

Acţionarul a menţionat că fundaşul formaţiei Universitatea Cluj, Octavian Abrudan, care se antrenează de joi cu lotul rapidist a semnat un contract valabil trei ani. "Abrudan este rezolvat, a semnat pe trei ani. Acum aşteptăm un semn de la Ştefan Grigorie, noi i-am făcut o propunere, să vedem care este răspunsul lui. De asemenea, îl aşteptăm şi pe Marcos Antonio să rezolvăm situaţia lui, dacă va continua sau nu la Rapid", a menţionat oficialul rapidist.

În ceea ce îl priveşte pe Adrian Iencsi, anunţat vineri în funcţia de director sportiv şi care sâmbătă a renunţat la această funcţie, George Copos a explicat că nu a avut o discuţie concretă cu acesta. "Lui Iencsi i s-a făcut din partea noastră o propunere pentru funcţia de director sportiv, dar eu nu am discutat nimic concret cu el. Ţinem la el, este un rapidist convins, nu ştiu ce l-a determinat să renunţe. Ca director sportiv el avea în subordine toate echipele de copii şi juniori ale clubului, nu ştiu dacă se impunea să plece cu echipa mare în turneele de pregătire şi dacă ăsta a fost motivul pentru care el a renunţat. V-am spus, eu nu am discutat cu el", a precizat George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici