Copos: Sburlea pleacă la Vaslui, mâine semnează Stefan Pererira

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, duminică seara, agenţiei MEDIAFAX, că atacantul Sabrin Sburlea va fi transferat la FC Vaslui, locul său în lotul echipei giuleştene urmând să fie luat de brazilianul Stefan Figueiredo Pereira.

361 afișări
Imaginea articolului Copos: Sburlea pleacă la Vaslui, mâine semnează Stefan Pererira

George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sabrin Sburlea pleacă la Vaslui, am ajuns la un acord cu Porumboiu să meargă acolo definitiv. Sburlea este un atacant de viitor, eu ţin mult la Porumboiu, avea ceva probleme în atac şi atunci am hotărât să îl lăsăm acolo pe Sabrin", a spus Copos.

Oficialul grupării giuleştene a menţionat că locul lăsat liber de Sabrin Sburlea în lotul lui Ioan Ovidiu Sabău va fi luat de atacantul brazilian Stefan Figueiredo Pereira, care va semna, luni, un contract valabil patru ani cu FC Rapid. "Sabău avea nevoie de Sburlea, dar am reuşit să îi acoperim postul. Îl avem acum în pregătire pe brazilianul Stefan Pereira care va ocupa locul lăsat de Sburlea. Mâine el semnează cu noi un contract pe patru ani", a explicat George Copos.

În vârstă de 24 de ani, Stefan Figueiredo Pereira a evoluat până acum în liga regională a Braziliei la formaţiile Juazeiro BA, Camacari şi America TO. El s-a alăturat zilele trecute lotului formaţiei giuleştene aflat în stagiul de pregătire din Scoţia şi a reuşit deja să marcheze pentru noua sa echipă în amicalul disputat joi seara cu FC Stenhousemuir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici