Copos: Şi eu sunt vinovat pentru ratarea participării în Liga Campionilor

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că se consideră unul dintre vinovaţii pentru ratarea obiectivului, ocuparea unui loc care să permită participarea în Liga Campionilor, precizând că este foare nemulţumit de deciziile pe care le-a luat în acest sezon.

15 afișări
Imaginea articolului Copos: Şi eu sunt vinovat pentru ratarea participării în Liga Campionilor

Copos: Şi eu sunt vinovat pentru ratarea participării în LC (Imagine: Mediafax Foto)

"Pentru noi, gata, nu mai este nimic în acest campionat. Pe ultima sută de metri mai putem să venim doar pe locul trei. Pentru ratarea locului de Liga Campionilor noi toţi suntem vinovaţi. Şi eu sunt vinovat. Sunt foarte nemulţumit de mine însumi", a spus Copos.

Portarul Dănuţ Coman afirmase, marţi la prânz, în cadrul unei conferinţe de presă, că, în ciuda problemelor cu care s-a confruntat clubul de-a lungul acestui sezon, jucătorii sunt vinovaţi de ratarea obiectivului. "Cei mai vinovaţi pentru ratarea obiectivului de a juca în Liga Campionilor suntem noi, jucătorii. Pentru că indiferent ce s-a întâmplat, noi suntem artizanii principali şi totul a depins numai de noi. Într-adevăr, au fost probleme la toate nivelurile, dar nu trebuie să învinuim pe nimeni, nu trebuie să găsim ţapi ispăşitori în altă parte. Trebuie să ne uităm în vestiarul nostru", a spus Coman.

În schimb, Copos a menţionat că este optimist în ceea ce priveşte sezonul viitor, când gruparea giuleşteană va avea un buget dublu faţă de cel din această ediţie a Ligii I. "Rapid va fi cel mai mare şi mai puternic duşman al Stelei de acum înainte. Bugetul nostru va fi peste cel al Stelei, pentru că domnul Taher este unul dintre cei mai potenţi oameni de afaceri din România. Va fi un buget mult, mult, peste cel de anul acesta, pentru că eu până acum am fost singur şi a trebuit să drămuiesc fiecare leu şi totuşi am făcut performanţă. Dar de acum va trebui să dublăm bugetul pentru a ajunge în Liga Campionilor", a spus George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici