Copos: Sunt mândru de jucători şi de Răzvan Lucescu, Legia n-avea nicio şansă dacă rămâneam în 11

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că este foarte mândru de Răzvan Lucescu şi de jucători chiar dacă au ratat calificarea în primăvara europeană, şi a precizat că Legia Varşovia nu ar fi avut nicio şansă dacă Dan Alexa nu era eliminat.

114 afișări
Imaginea articolului Copos: Sunt mândru de jucători şi de Răzvan Lucescu, Legia n-avea nicio şansă dacă rămâneam în 11

George Copos (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax foto)

"Eu sunt foarte mândru de toţi. O spun cu toată puterea, sunt mândru de jucători şi de Răzvan, de felul cum s-au comportat, de atitudinea arătată în teren. Răzvan Lucescu a reuşit în doar câteva luni să construiască la Rapid o echipă competitivă, iar asta s-a văzut în meciul de aseară (n.r. - joi seara). Dacă noi rămâneam în unsprezece jucători, Legia nu ar fi avut nicio şansă. Am jucat nu bine, ci extraordinar de bine. După meci am fost şi le-am spus jucătorilor că sunt mândru de ei", a spus Copos.

Oficialul giuleştean susţine că Rapid a pierdut calificarea în meciurile de pe teren propriu cu PSV Eindhoven şi Legia Varşovia. "Nu sunt supărat, calificarea nu am pierdut-o la Varşovia, calificarea am pierdut-o din păcate pe Arena Naţională în meciurile cu PSV Eindhoven şi Legia", a menţionat acţionarul rapidist.

George Copos nu este supărat pe Alexa, eliminat în minutul 26, şi nici pe Drăghia, care a greşit la golul doi al formaţiei poloneze. "Toţi greşim. Într-adevăr, Alexa a greşit aseară, dar până atunci a dat totul. Iar Drăghia a fost extraordinar, eu îi văd un mare viitor. Veţi mai auzi de numele Drăghia, vă garantez", a precizat Copos.

Echipa Rapid a ratat orice şansă de calificare în 16-imile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-0), de formaţia poloneză Legia Varşovia, în etapa a patra a grupei C a competiţiei.

Cu două etape înainte de final, Rapid are trei puncte şi nu mai poate prinde unul din primele două locuri, ocupate de PSV Eindhoven (10 puncte) şi Legia Varşovia (9 puncte). Teoretic, Rapid poate ajunge formaţia poloneză, dar nu o poate depăşi deoarece rezultatele directe sunt favorabile Legiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici