Copos: Sunt şanse mari să jucăm la Piteşti meciul cu Concordia din etapa a IV-a

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că sunt şanse mari ca formaţia antrenată de Răzvan Lucescu să dispute pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti partida de pe teren propriu cu Concordia Chiajna din cadrul etapei a IV-a a Ligii I.

36 afișări
Imaginea articolului Copos: Sunt şanse mari să jucăm la Piteşti meciul cu Concordia din etapa a IV-a

Copos: Sunt şanse mari să jucăm la Piteşti meciul cu Concordia din etapa a IV-a (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Autorităţile locale ne-au invitat să jucăm la Piteşti meciurile din Liga I. Noi avem deja oameni de la club plecaţi acolo, aşa că sunt şanse mari. Dacă stadionul corespunde standardelor atunci meciul cu Concordia Chiajna îl vom juca la Piteşti. Iubitorii de fotbal din Piteşti nu mai au echipă în Liga I şi merită să vadă asemenea meciuri", a explicat Copos.

Clubul Sportiv Rapid a reziliat, la 14 iulie, contractul cu FC Rapid privind folosirea arenei "Giuleşti-Valentin Stănescu" din cauza datoriilor pe care clubul de fotbal le are către proprietarul bazei, iar conducerea grupării din Liga I a decis să dispute primul meci din noul sezon pe stadionul formaţiei Sportul Studenţesc.

Preşedintele CS Rapid, Vali Ionescu Caciureac, a anunţat că nu se pune problema să se negocieze alt contract cu FC Rapid până când clubul de fotbal nu achită datoria de aproximativ 150.000 de euro. De cealaltă parte, FC Rapid susţine că suma pe care o datorează este de doar 131.769,21 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici