Copos: Vom face o propunere la LPF şi FRF să rejucăm meciul cu Pandurii

Acţionarul majoritar George Copos a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că împreună cu preşedintele Marin Condescu va face o propunere la LPF şi FRF pentru rejucarea partidei Rapid - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, din cauza greşelilor foarte mari de arbitraj.

16 afișări
Imaginea articolului Copos: Vom face o propunere la LPF şi FRF să rejucăm meciul cu Pandurii

Copos: Vom face o propunere la LPF şi FRF să rejucăm meciul cu Pandurii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am vorbit în această dimineaţă cu domnul Condescu (n.r. - preşedintele clubului Pandurii) şi am ajuns la un acord să rejucăm acest meci. Împreună vom face o propunere la LPF şi FRF pentru a rejuca această partidă, pentru că nu este nici în spiritul gorjenilor şi nici al giuleştenilor ca un arbitru să intervină de o asemenea manieră în stabilirea unui rezultat. Au fost greşeli foarte mari de arbitraj şi de o parte şi de cealaltă, dar trebuie să fim de acord că au fost mai vizibile cele în defavoarea formaţiei Pandurii", a spus Copos.

Întrebat dacă îi este ruşine că Rapid a câştigat un punct în urma unor greşeli de arbitraj, oficialul grupării giuleştene a răspuns: "Nu este vorba de ruşine aici. De exemplu în prima repriză arbitrul trebuia să le arate de două ori cartonaşul galben lui Cardoso şi Voiculeţ. Au fost nişte faulturi grosolane care au fost nesancţionate. De aceea spun că greşeli au fost şi de o parte şi de cealaltă".

Copos a recunoscut că formaţia Pandurii Târgu Jiu a jucat, luni seară, mai bine decât echipa antrenată de Marius Şumudică. "Cei de la Pandurii au făcut un joc excepţional aseară. Trebuie să recunoaştem că au jucat mai bine decât noi, cel puţin în prima repriză nici n-am văzut mingea. Au o echipă frumoasă. Tocmai de aceea mă bucur că domnul Condescu este de acord cu rejucarea, pentru că este incorect, iar noi nu ne putem bucura de un punct câştigat în acest fel. Noi, rapidiştii, preferăm o bară frumoasă decât un gol urât", a explicat George Copos.

Echipa Rapid a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, în cadrul etapei a XIII-a Ligii I. Oaspeţii au reclamat neacordarea unui penalti la un fault asupra lui Orac şi anularea a două goluri marcate regulamentar, în repriza secundă, de Stromajer şi Vranjkovici. De cealaltă parte, conducerea giuleşteană a acuzat tolerarea tragerilor de timp şi nesancţionarea unor faulturi dure.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central), Bogdan Velicu, Vasile Marinescu (asistenţi) şi Teodor Crăciunescu (rezervă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici