Copos: Vreau ca Rapid să joace finala Cupa Europei Centrale cu Ferencvaros

Acţionarul majoritar George Copos a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că vrea ca Rapid să joace la vară finala Cupa Europei Centrale cu Ferencvaros Budapesta, nedisputată în 1940 din cauza războiului, profitând de faptul că ambele cluburi au acelaşi sponsor principal Unibet.

78 afișări
Imaginea articolului Copos: Vreau ca Rapid să joace finala Cupa Europei Centrale cu Ferencvaros

George Copos şi Mattia Stetz (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Rapid a fost prima echipă din România care s-a calificat într-o finală de cupă europeană, în 1940. Noul nostru partener, Unibet, este şi sponsorul formaţiei Ferencvaros Budapesta. În 1940, Rapid trebuia să joace finala Cupei Europei Centrale cu Ferencvaros, însă, din cauza războiului, aceasta nu a mai avut loc. Acum, îi rog pe partenerii noştri să ne ajute să jucăm acest meci în 2010, după 70 de ani. Trebuie să jucăm acest meci pentru suporteri, dar şi pentru jucătorii noştri din 1940 care s-au calificat atunci în finala Cupei Europei Centrale", a spus Copos.

Contractul de sponsorizare cu operatorul de pariuri sportive online Unibet este valabil până la finalul acestui sezon. Copos a menţionat că, joi, va semna un parteneriat cu o altă firmă. "Rapid a semnat contract cu Unibet pe 0,00001 la sută din profitul realizat de Unibet în anul 2008. E un lucru extrem de important. Contractul este semnat pe o perioadă scurtă, doar până la vară, dar ambele părţi au opţiune pentru prelungiurea parteneriatului. Totul depinde de jucători şi antrenori care trebuie să ne asigure participarea în Liga Campionilor. Şi atunci sunt convins că suma contractului nu va mai fi de 0,00001 la sută, ci o să mai tăiem două zerouri", a spus acţionarul majoritar.

Întrebat dacă noul sponsor, al cărui nume va fi scris în faţă pe tricourile de joc, va oferi un bonus în cazul câştigării titlului, Copos a răspuns: "În cazul câştigării titlului sau ocuparea locului doi, deci calificarea în Liga Campionilor, am lăsat la latitudinea Unibet acordarea unui bonus. Avem un bonus pentru calificarea în Liga Europa. Dar credem că acel bonus pentru Liga Campionilor va fi unul semnificativ".

Prezent la conferinţa de presă, mijlocaşul Costin Lazăr a afirmat că îşi doreşte foarte mult câştigarea celui de-al patrulea titlu din istoria clubului. "În calitate de reprezentant al echipei sper ca odată cu semnarea acestui parteneriat să aducem Rapidului cel de-al patrulea titlu din istorie", a adăugat Lazăr.

Antrenorul Nicolae Manea susţine că în cazul în care jucătorul leton Edgars Gauracs, care suferă de pubalgie, nu poate fi recuperat, Rapid va mai transfera un atacant pentru returul Ligii I. "În situaţia în care Gauracs are probleme medicale vom aduce un alt atacant. Dacă nu, atunci vom continua cu el. Aşteptăm un raport oficial din partea medicilor. El a efectuat vizita medicală. Să sperăm că nu vor fi probleme şi va putea continua la Rapid", a precizat Manea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici