Coreeanul Son Heung-Min a marcat cel de-al 100-lea gol pentru Tottenham

  • Tottenham a ieşit din pasa proastă şi a câştigat cu 3-0 împotriva lui Leeds United.
  • Son Heung-Min a marcat al doilea gol al meciului şi al 100-lea în culorile lui Tottenham.
  • Spurs a învins în ciuda faptului că au avut o posesie de doar 36%.
412 afișări
Imaginea articolului Coreeanul Son Heung-Min a marcat cel de-al 100-lea gol pentru Tottenham

Runda a 17-a a Premier League a continuat sâmbătă, iar primul meci programat a fost cel dintre Tottenham Hotspur şi Leeds United.

Gazdele nu mai reuşiseră o victorie în campionat de 4 meciuri, din 6 decembrie, când învigeau Arsenal cu 2-0, în timp ce Leeds câştigase 4 din ultimele 5 confruntări, promiţând o replică dârză.

Totenham a jucat în stilul caracteristic lui Murinho, cu o echipă ultradefensivă ce a cedat deliberat posesia, bazându-se pe contraatac şi pe reuşitele individuale.

De data aceasta, strategia portughezului a dat roade, chiar dacă asta l-a costat 4 galbene şi o eliminare.

Cu o posesie de doar 36%, Spurs a creat totuşi ocazii de poartă, Kane ratând incredibil în minutul 17, după ce a reluat din voleu puţin peste poartă.

Acelaşi Kane şi-a asumat executarea penalty-ului din care gazdele au deschis scorul (1-0, min. 29).

Kane vine din nou în prim plan cu o pasă cu care îl pune pe Son Heung-Min în situaţie de gol. Coreeanul nu ratează, bifând golul cu numărul 100 pentru Spurs (2-0, min. 43).

La doar 5 minute după pauză, Tottenham majorează în urma unei centrări din corner fructificate de Toby Alderweireld, care a trimis plasat cu capul (3-0, min 50).

A fost momentul de vârf al reprizei, dacă nu luăm în considerare ratarea lui Bergwijn (Tottenham) şi cartonaşul roşu primit de Matt Doherty (Tottenham), în minutele de prelungire.

Rezultat mulţumitor pentru Murinho, care înainte de meci a acuzat ca neprofesionistă amânarea partidei cu Fulham, la fel cum tot ca neprofesionist a caracterizat şi faptul că trei jucători din echipa sa au neglijat măsurile de precauţie anti-Covid şi au participat la o petrecere de Crăciun.

Într-o altă partidă jucată sâmbătă după-amiază în Anglia, Crystal Palace a învins cu 2-0 pe ultima clasată Sheffield United.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici