Corina Căprioriu - argint, Andreea Chiţu - bronz, la Grand Prix de judo de la Abu Dhabi

Sportiva Corina Căprioriu a câştigat, vineri, medalia de argint la categoria 57 de kilograme, iar Andreea Chiţu pe cea de bronz a categoriei 52 de kilograme, la Grand Prix IJF de la Abu Dhabi, competiţie dotată cu premii totale de 150.000 de dolari.

83 afișări
Imaginea articolului Corina Căprioriu - argint, Andreea Chiţu - bronz, la Grand Prix de judo de la Abu Dhabi

Corina Căprioriu - argint, Andreea Chiţu - bronz, la Grand Prix de judo de la Abu Dhabi

Corina Căprioriu a fost la un pas de a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Grand Prix din Abu Dhabi. Vicecampioana olimpică a avut victorii până în finală, în penultimul act trecând de o altă pretendentă la medalia de aur, portugheza Telma Monteiro. În finală însă, Căprioriu a cedat în faţa sportivei germane Miryam Roper, obţinând medalia de argint.

La rândul său, Andreea Chiţu a avut un parcurs fără greşeală până în semifinalele categoriei 52 de kilograme, în care a fost învinsă de iberica Laura Gomez, fiind nevoită să lupte pentru medalia de bronz. În ultima dispută, Andreea Chiţu a trecut de sportiva germană Mareen Kraeh, cucerind medalia de bronz.

Medalia de aur a revenit Iuliei Ryzhova din Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici